WoodWick

Bij ons in het assortiment zitten ook de Woodwick kaarsen. Kent u ze al? Als u ze eenmaal heeft wilt u niks anders meer :).

De kaarsen zijn er in verschillende maten: klein, middel, groot en ellipse met allemaal een groot aantal branduren.

  • Klein: 20 branduren
  • Middel: 60 branduren
  • Groot: 130 branduren
  • Ellipse: 50 branduren


Het standaard model kaars  heeft de vorm van een zandloper en een houten deksel, die tevens gebruikt kan worden als onderzetter. Wat deze geurkaars zo speciaal maakt is het houten lont die ervoor zorgt dat er een knetterend effect ontstaat wat je doet denken aan een haardvuur.

De Ellipse kaars heeft de vorm van een  boot en een houten deksel, die tevens gebruikt kan worden als onderzetter. Eigenlijk hetzelfde als bij de andere modellen alleen heeft deze een brede lont over de lengte van de kaars.

Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. Het houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert, net als een haardvuurtje!

In onze winkel verkopen we ook de Spill-proof Home, super lekkere geuren voor op het toilet, badkamer, slaapkamer.. of waar u maar wilt!! Het fijne hieraan is dat er geen stokjes inzitten maar een anti lek dop. Hierdoor verspreid die de geur in een mooi modern flesje. Ook hebben wij iedere maand  “de geur van de maand“. Voor meer informatie neem contact met ons op. Of kom gezellig even ruiken in onze winkel.